Kniha

Změna myšlení

Vydání: BizBooks 2016 | Jazyk: čeština | Signatura: N 11824

Cílem knihy britské neurovědkyně je popsat způsoby, jimiž mohou digitální technologie ovlivňovat nejen vzorce myšlení a další kognitivní schopnosti, ale také životní styl, kulturu a osobní ambice.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Změna myšlení

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Provokativní kniha napsaná s cílem zajistit současným i budoucím generacím život, v němž technologie podněcují (ne zabíjí) přemýšlení, kreativitu a opravdové naplnění. Jsou naše technologie pouze neškodnými nástroji současné reality? Liší se mysl lidí narozených před masovým rozšířením internetu a po něm? Jaký dopad mají technologie na digitální domorodce, tj. na ty, kteří nikdy nepoznali svět bez internetu? Žijeme ve světě, který byl ještě před pár desítkami let absolutně nepředstavitelný. Ve světě, kde dospělí tráví deset a více hodin denně online a děti používají ke hře i k učení tablety. Úžasné nové technologie nabízejí neuvěřitelné možnosti pro práci i zábavu. Ale znáte dobře jejich cenu? Nakladatelská anotace. Kráceno.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíGreenfield, Susan
NázevZměna myšlení
Podnázevjak se mění naše mozky pod vlivem digitálních technologií
AutorSusan Greenfieldová ; překlad: Radek Vantuch
PřekladatelVantuch, Radek
Vydání1. vydání
Měřítko
Místo vydáníV Brně
Země vydáníČesko
NakladatelBizBooks
Rok vydání2016
Rozsah335 stran
Durata
Vybavení
Rozměry23 cm
Počet stran335
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-265-0450-4
Cena399
Obsahová char. "OCH"N2c2
Obsah OCHuVědecké a technické informace. Informační činnost. Informatika. Dokumentace. Patenty. Normy. Kybernetika (teorie informace). Člověk ve světě moderních informačních technologií. ODKAZ: Matematická kybernetika viz K2g Technická kybernetika viz T3g4

Lístek

MARC