Kniha

Warren XIII. a Vševidoucí oko

Vydání: Paseka 2017 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 83020

Úvodní díl výjimečné dobrodružně-fantaskní řady nejen pro děti a mládež. V barvitém hororově laděném dobrodružství poutavě a čtivě souzní jak dobrý příběh, tak skvělé výtvarné zpracování na hranici beletrie a komiksu.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Warren XIII. a Vševidoucí oko

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Hlavní hrdina Warren XIII. by se mohl zdát být ve vynikající životní pozici jakožto dědic starobylého hotelu s potenciálem velkého bohatství. Ovšem to by nesměl zatím být jen dvanáctiletým klukem, za kterého rozhodují ostatní. Správce dědictví - líný a nepříliš bystrý Warrenův strýček Rupert s velmi nepříjemnou manželkou Annakondou, zlou ženštinou skrývající své pravé temné já. Warren je jakýmsi klukem pro všechno a stará se o chod hotelu. Budova je to nevšední, plná podivností a záhad a navíc by někde měla skrývat vzácný poklad tzv. Vševidoucí oko. Prokutat se všemi záhadami, nástrahami a kouzly nebude jednoduché a vlastně dost často se bude hrát i o život. Warren se však nehodlá vzdát a nebezpečnými chodbičkami hotelu se strašidelným ovzduším hodlá nakonec dospět ke zdárnému cíli.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíDel Rio, Tania
NázevWarren XIII. a Vševidoucí oko
Autornapsala Tania Del Rio ; ilustroval a graficky upravil Will Staehle ; z anglického originálu Warren the 13th and the All-seeing eye ... přeložila Barbora Punge Puchalská
PřekladatelPunge Puchalská, Barbora
IlustrátorStaehle, Will
VydáníVydání první
Měřítko
Místo vydáníV Praze
Země vydáníČesko
NakladatelPaseka
Rok vydání2017
Rozsah216 stran
Durata
Vybaveníilustrace (některé barevné)
Rozměry23 cm
Počet stran216
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-7432-720-9
Cena369
Obsahová char. "OCH"A4
Obsah OCHuBeletrie pro starší děti v češtině.

Lístek

MARC