Kniha

Únos ve vlaku Kalifornská kometa

Vydání: Dobrovský s.r.o. 2021 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 97829

Dvanáctiletý amatérský detektiv Hal Beck se vydává do Spojených států, aby zde se svým strýcem projel napříč celou zemí na palubě slavné Kalifornské komety. A autoři mu i zde nachystají další tajemství, které dokáže vyřešit jen on.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Únos ve vlaku Kalifornská kometa

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Hal se po návratu ze své první cesty nemůže dočkat, až ho jeho strýc, novinář Nathaniel Bradshaw, vezme na další ze svých výprav. Tentokrát na ně čeká pouť z Chicaga do San Franciska. Hal zjišťuje, že Amerika je něco úplně jiného než jeho rodná Anglie. Dokonce i jazyk je celý divný a zvláštně nesrozumitelný. Stýská se mu po domově a má pocit, že si v této obrovské zemi nikdy nezvykne. Netrvá ale dlouho a ocitne se přímo uprostřed dalšího tajemného případu. Z vlaku zmizí jeho nová kamarádka, dcera miliardáře Augusta Rezy. Hal a jeho dva noví přátelé - sourozenci Mason a Hadley - doslova závodí s časem, aby dívku našli dřív, než Kalifornská kometa dorazí do cíle své cesty. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíLeonard, M. G.
NázevÚnos ve vlaku Kalifornská kometa
AutorM.G. Leonard & Sam Sedgman ; ilustrovala Elisa Paganelli ; z anglického originálu Kidnap on the California Comet přeložil Petr Kovács
PřekladatelKovács, Petr
IlustrátorPaganelli, Elisa
Autor textuSedgman, Sam
Vydání
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelDobrovský s.r.o.
Rok vydání2021
Rozsah274 stran
Durata
Vybaveníilustrace
Rozměry21 cm
Počet stran274
Doprovodný materiál
Název ediceDrobek
Poznámka
ISBN978-80-7585-713-2
Cena299
Obsahová char. "OCH"A4
Obsah OCHuBeletrie pro starší děti v češtině.

Lístek

MARC