Kniha

Učíme děti myslet a mluvit, aneb, Ví to každá kapka

Vydání: Edika 2016 | Jazyk: čeština | Signatura: N 11963

Hravá publikace českého básníka a písničkáře představuje stovku vtipných básniček s náměty pro práci ve škole, k přetváření, parodování, ke zpěvu, k ilustrování i k přemýšlení. Básně pro mladší děti, vhodné jako inspirace pro učitele 1. stupně ZŠ.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Učíme děti myslet a mluvit, aneb, Ví to každá kapka

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Kniha obsahuje 101 básniček. Žádná z nich není uzavřená konzerva, všechny přetékají do okolního světa a okolní svět se vlévá do nich. Na první pohled to ukazují ilustrace, které si svým někde barevným, někde černobílým jazykem s básničkami povídají. Povídat si však nemusejí jen autor veršů a malířka, ale i čtenáři. Pro rodiče, prarodiče, starší sourozence, učitele, vedoucí kroužků, zkrátka pro všechny dospělé a dospělejší, jsou v této knize na mnoha místech za básničkami rozesety náměty, jak si s dětmi nad verši a nad obrázky pohrát, jak se přitom něco dalšího dozvědět, jak si něco ochutnat, prožít, a třeba i domyslet, napsat a nakreslit po svém. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíWeinberger, Jiří
NázevUčíme děti myslet a mluvit, aneb, Ví to každá kapka
AutorJiří Weinberger ; ilustrovala Pavla Hovorková
IlustrátorHovorková, Pavla
Vydání1. vydání
Měřítko
Místo vydáníBrno
Země vydáníČesko
NakladatelEdika
Rok vydání2016
Rozsah104 stran
Durata
Vybaveníilustrace (převážně barevné), noty
Rozměry30 cm
Počet stran104
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-266-0973-5
Cena269
Obsahová char. "OCH"N1b1
Obsah OCHuVyučování. Didaktika. Metodika. Speciální pedagogika (logopedie, somatopedie, psychopedie, etopedie, surdopedie, tyflopedie). Prostředí ve třídě. Vyučování cizích jazyků, e-learning. Sdělovací prostředky a informační technologie ve vyučovacím procesu. Výuka a výchovné programy jednotlivých předmětů. Vyučování speciálních skupin žáků. Výchova a výuka zdravotně postižených - dospělých i dětí.

Lístek

MARC