KnihaKomiks

T.L.A.P.

Vydání: Slovart 2024 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 111550

Příběh z komiksové série o třech spolužačkách, milovnicích zvířat, které si založí klub pro venčení psů, aby mohly trávit čas se svými chlupatými kamarády.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
T.L.A.P.

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Gabby od rodičů dostane mobil. Má ho mít jen pro jistotu, ale doslova mu propadne. Začne zuřivě propagovat T.L.A.P. na sítích, a když se jedno její hafaní video virálně rozšíří, internetová sláva jí poplete hlavu. Priya se zatím dozví hroznou zprávu: s rodinou dostali výpověď z nájmu! Záhy si sice najdou nové bydlení v hezké čtvrti, ale do staré školy to Priya má přes celé město. Jenže nechce přijít o T.L.A.P. a o kamarádky, a než nastoupit do nové školy, radši tvrdošíjně dojíždí. Jenže každodenní kolotoč cestování, tréninků a venčení vede rychle k tomu, že Priya je se silami v koncích. A když je navíc Gabby teď takhle mimo a město nečekaně ochromí příval sněhu, má parta zaděláno na obří problém. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
Čtenářská kategoriekomiks
ZáhlavíMsassyk
NázevT.L.A.P.
Název částiMindy otevírá náruč
AutorMichele Assarasakornová, Nathan Fairbairn ; z anglického originálu PAWS - Mindy makes some space přeložil Petr Štádler
PřekladatelŠtádler, Petr
Autor textuFairbairn, Nathan
VydáníVydání první
Měřítko
Místo vydání[Praha]
Země vydáníČesko
NakladatelSlovart
Rok vydání2024
Rozsah167 stran
Durata
Vybaveníbarevné ilustrace
Rozměry21 cm
Počet stran167
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-276-0998-7
Cena249
Obsahová char. "OCH"A3
Obsah OCHuKnížky pro děti do deseti let v češtině.

Lístek

MARC