Kniha

Říkanky pro upevnění hlásek č, š, ž

Vydání: Portál 2014 | Jazyk: čeština | Signatura: JD 6074

Pátá publikace z cyklu logopedických textů pro rodiče dětí předškolního a mladšího školního věku a učitele mateřských i základních škol. Procvičuje tupé sykavky Č, Š, Ž.

Více informací...

Omlouváme se, tento titul je v Městské knihovně v Praze nedostupný.

Zkuste štěstí v dalších českých knihovnách a hledejte nedostupné tituly na www.knihovny.cz.

KONTAKTUJTE NÁS
Říkanky pro upevnění hlásek č, š, ž

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Ilustrované básničky sloužící k upevnění tupých sykavek Č, Š, Ž v různých pozicích ve slově respektují vývoj řeči a neobsahují vývojově nejobtížnější hlásky R a Ř ani ostré sykavky. V závěru je několik říkanek k procvičení diferenciace ostrých a tupých sykavek. K jejich využití lze přistoupit, pouze když dítě umí C, S, Z i Č, Š, Ž. Text říkanek je doprovázen jednoduchými obrázky ilustrujícími děj a vycházejícími ze specifických potřeb cílové skupiny. Dítě říká, případně ukazuje, co vidí. Obrázky lze využít k tvoření dalších vět, což je fáze, která bývá předstupněm automatizace hlásek, tedy užití hlásek ve spontánním projevu. Kniha je určena klinickým a školským logopedům, učitelkám a učitelům mateřských škol, základních a speciálních škol i rodičům. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíTUČKOVÁ, Jitka
NázevŘíkanky pro upevnění hlásek č, š, ž
AutorJitka Tučková ; ilustrace Patricie Koubská
IlustrátorKoubská, Patricie
VydáníVyd. 1
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelPortál
Rok vydání2014
Rozsah53 s., tištěno napříč
Durata
Vybaveníil.
Rozměry30 cm
Počet stran53
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-262-0699-6
Cena145
Obsahová char. "OCH"N1b1
Obsah OCHuVyučování. Didaktika. Metodika. Speciální pedagogika (logopedie, somatopedie, psychopedie, etopedie, surdopedie, tyflopedie). Prostředí ve třídě. Vyučování cizích jazyků, e-learning. Sdělovací prostředky a informační technologie ve vyučovacím procesu. Výuka a výchovné programy jednotlivých předmětů. Vyučování speciálních skupin žáků. Výchova a výuka zdravotně postižených - dospělých i dětí.

Lístek

MARC