Kniha

Proč jsou šťastné páry šťastné

Vydání: Grada Publishing 2012 | Jazyk: čeština | Signatura: L 17712

Zkušený poradce ukazuje, že partnerskou lásku posílíme spíše tehdy, když se soustředíme na to pozitivní ve vztahu a nenecháme se zatížit neustálou analýzou stávajících problémů.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Proč jsou šťastné páry šťastné

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Ve svých dvaceti receptech představuje konkrétní strategie pro zvládnutí krizí, před které nás všední život staví. Poradí, jak pomocí "programu ihned" zlepšit vzájemné naladění ve vztahu, jak se naučit mít pro partnera více pochopení, jak vlastním přičiněním zkvalitnit vztah, i když partner společné snahy bojkotuje, a kdy je na čase dát partnerovi žlutou kartu. Pro dlouhodobě udržitelný a šťastný vztah je důležité vnímat to, co pár dělá, když je spolu oběma dobře. Společné povídání, pozitivní projevy podpory, vzájemné ohleduplnosti, vděčnosti a chvály vůči partnerovi či partnerce jsou jádrem dobrého šťastného vztahu. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíTHIEL, Christian
NázevProč jsou šťastné páry šťastné
Podnázev20 receptů pro naplněné partnerství
AutorChristian Thiel ; [překlad z německého originálu Jitka Kolářová]
PřekladatelNešporová, Jitka
Vydání1. čes. vyd
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelGrada Publishing
Rok vydání2012
Rozsah187 s.
Durata
Vybavení
Rozměry21 cm
Počet stran187
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-247-4496-4
Cena249
Obsahová char. "OCH"L2b
Obsah OCHuHygiena duševního života. Časová tíseň. Stresy. Fobie. Agresivita. Úzkost. Bolest. Napětí. Mezilidské vztahy. Asertivita. Image. Řeč těla.

Lístek

MARC
Náhledy
Proč jsou šťastné páry šťastnéProč jsou šťastné páry šťastnéProč jsou šťastné páry šťastnéProč jsou šťastné páry šťastné