Kniha

Příprava ke zkoušce z vnitřního lékařství

Vydání: Galén 2013 | Jazyk: čeština | Signatura: P 12247

Netypická publikace nabízí obsáhlé studijní poznámky dvou posluchačů medicíny, připravujících se na zkoušku z vnitřního lékařství.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Příprava ke zkoušce z vnitřního lékařství

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Studenti měli k dispozici jako základní učebnici Vnitřní lékařství kolektivu autorů vedeného Pavlem Klenerem, podrobné vlastní poznámky z přednášek a navíc tyto teze, které jim sloužily k opakování látky a k rychlé orientaci v uvedené problematice. Vzniklé dílo a zejména stovky hodin, které pečlivé přípravě na zkoušku věnovali (a úspěšně ji i složili), přivedly nakladatelství k úvaze publikovat text jako užitečnou pomůcku a též inspiraci pro další studenty, jak je také možné se na náročné zkoušky připravovat. Poznámky obou kandidátů medicíny, nyní už lékařů, nenahrazují učební text, ale poskytují doprovod ke studiu, přinášejí potřebné shrnutí problematiky a usnadňují orientaci v předmětu. Nakladatelská anotace.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíFELIX, Ondřej
NázevPříprava ke zkoušce z vnitřního lékařství
Autoruspořádali Ondřej Felix, Martin Přivřel
Autor textuPřivřel, Martin
Vydání1. vyd
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelGalén
Rok vydání2013
Rozsah363 s.
Durata
Vybavenítabulky
Rozměry19 cm
Počet stran363
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-7262-980-0
Cena290
Obsahová char. "OCH"P3b1
Obsah OCHuInterní klinika. Kardiologie. Gastroenterologie. Endokrinologie. Diabetologie. Vnitřní lékařství. Cukrovka. Nemoci krvetvorných orgánů, srdce a krevního oběhu, vnitřních orgánů a trávicího systému. Hormonální poruchy. Poruchy metabolismu.

Lístek

MARC
Náhledy
Příprava ke zkoušce z vnitřního lékařstvíPříprava ke zkoušce z vnitřního lékařstvíPříprava ke zkoušce z vnitřního lékařstvíPříprava ke zkoušce z vnitřního lékařstvíPříprava ke zkoušce z vnitřního lékařstvíPříprava ke zkoušce z vnitřního lékařství