Kniha

Pražské památky revolučního dělnického hnutí

Vydání: 1973 | Jazyk: čeština | Signatura: GC 26255

Konferenční příspěvky řeší některé otázky teoretického i praktického významu, které se týkají forem dokumentace, ochrany a využití památek dělnického hnutí.

Více informací...

Omlouváme se, tento titul je v Městské knihovně v Praze nedostupný.

Zkuste štěstí v dalších českých knihovnách a hledejte nedostupné tituly na www.knihovny.cz.

KONTAKTUJTE NÁS
Pražské památky revolučního dělnického hnutí

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Pražské problematice jsou konkrétně věnovány stati Pražské památky revolučního dělnického hnutí (F. Peťas), Metodika soupisu památek dělnického revolučního hnutí v Praze (I. Šperling), Aktuální problémy výstavby Prahy a ochrany památek dělnického hnutí (Z. Zuska), Historické prostředí Prahy a revoluční dělnické hnutí (O. Nový), Ochrana dělnických památek na obvodě Prahy 8 (V. Khun) a Etnografie a pražské památky revolučního dělnického hnutí (O. Skalníková).

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíPRAŽSKÉ
NázevPražské památky revolučního dělnického hnutí
Podnázevsborník referátů, diskusních příspěvků a dokumentů z konference a výstavy, které se konaly na počest 25. výročí Vítězného února v Praze, únor - březen 1973
Vydání
Měřítko
Místo vydání
Nakladatel
Rok vydání1973
Rozsah
Durata
Vybavení
Rozměry
Počet stran217
Doprovodný materiál
Poznámka
Cena20
Obsahová char. "OCH"D5c1
Obsah OCHuPražské pamětihodnosti. Soupisy a místopisné popisy pražských památek (celá Praha). Cestopisy o Praze a zeměpis Prahy. Obrazové a fotografické publikace Prahy s místopisným komentářem. Letecké snímky Prahy.

Lístek

MARC
Náhledy
Pražské památky revolučního dělnického hnutíPražské památky revolučního dělnického hnutíPražské památky revolučního dělnického hnutíPražské památky revolučního dělnického hnutí