Kniha

Pozornost

Vydání: Jan Melvil Publishing 2014 | Jazyk: čeština | Signatura: L 19096

Autor radí jak se naučit udržet a trénovat pozornost, a přesvědčivě líčí, jak je bezchybné soustředění důležité v mnoha oblastech našeho života.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Pozornost

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Ve své nejnovější knize přináší světoznámý psycholog Daneil Goleman nový pohled na opomíjeného a skrytého hybatele našeho životního úspěchu - pozornost. Posilování tohoto "mentálního svalu" je pro nás zásadním předpokladem pro úspěch ve vztazích, v práci a (jak autor ukazuje na řadě studií) v širším smyslu i pro přežití lidského druhu. Zkombinováním výzkumu s praktickými poznatky prozkoumal autor pozornost ve všech jejích formách a dokázal, že máme-li přežít ve složitém světě plném neustálého vyrušování a výzev, musíme tuto dávno ztracenou schopnost opět dostat pod svou kontrolu. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíGOLEMAN, Daniel
NázevPozornost
Podnázevskrytá cesta k dokonalosti
AutorDaniel Goleman ; [překlad Jan Melvil]
PřekladatelMelvil, Jan
VydáníVyd. 1
Měřítko
Místo vydáníV Brně
Země vydáníČesko
NakladatelJan Melvil Publishing
Rok vydání2014
Rozsah312 s.
Durata
Vybavení
Rozměry22 cm
Počet stran312
Doprovodný materiál
Název edicePod povrchem
Poznámka
ISBN978-80-87270-94-3
Cena329
Obsahová char. "OCH"L2a1
Obsah OCHuDuševní vývoj. Vědomí. Vývojová psychologie. Psychologie typů. Psychologie osobnosti. Psychické vlastnosti a schopnosti. Psychologie dětí a mládeže. Genialita. Nadání. Biopsychologie. Psychologická fyziologie. Čití. Smyslové vjemy (vnímání). Emocionalita. Mluvení, hluchota, čtení, psaní, kreslení.

Lístek

MARC
Náhledy
PozornostPozornost