Kniha

Pěstujeme magické rostliny

Vydání: Grada Publishing 2009 | Jazyk: čeština | Signatura: L 15219

Praktická příručka magického zahradničení učí, jak si vytvořit čarodějnickou zahradu a jaké magické rituály zde provozovat v průběhu celého roku.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Pěstujeme magické rostliny

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Rady a návody pro všechny zájemce o novopohanské a čarodějnické praktiky se zaměřují na vztah člověka k přírodě. Autorka - americká čarodějka/wiccanka (vyznavačky hnutí Wicca) - předkládá širší veřejnosti základy zahradního čarodějnictví. Předává svoje znalosti o bylinkách a magických rostlinách, seznamuje s celoroční péčí o zahradu, která je zde úzce svázána s novopohanskými čarodějnickými rituály. Zahradní čarodějnictví se snaží začlenit přírodu zpět do náboženství. Propojuje přírodní magii se životem celé rodiny. Čtenáři jsou nabídnuty tipy na rodinné a čarodějnické oslavy, dekorace, při kterých se využívají přírodniny a pobyt na čarodějnické zahradě. Kniha pro všechny, kteří mají vztah k rostlinám, milují zahrady a věří na skřítky a víly.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíDUGAN, Ellen
NázevPěstujeme magické rostliny
Podnázevčarodějná zahrada
AutorEllen Duganová ; [přel. Barbora Weissová]
PřekladatelWeissová, Barbora
Vydání1. vyd
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelGrada Publishing
Rok vydání2009
Rozsah224 s.
Durata
Vybaveníobr.
Rozměry21 cm
Počet stran224
Doprovodný materiál
Název ediceIniciace
Poznámka
ISBN978-80-247-3141-4
Cena249
Obsahová char. "OCH"L1d1
Obsah OCHuProblémy okultismu. Okultní vnímání. Magie. Hermetismus. Esoterika. ODKAZ: Alchymie viz K4+ Praha a duchovní vědy viz D5d2

Lístek

MARC