Kniha

Metody boje SAS

Vydání: Deus 2009 | Jazyk: čeština | Signatura: W 3271

Kniha pojednává o bojové síle a taktice pěchoty a její podpoře těžkými zbraněmi. Zvláštní pozornost je věnována úloze zvláštních jednotek v současných konfliktech, v boji s teroristy a povstalci.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Metody boje SAS

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Kniha podává v šesti kapitolách přehled o současných moderních palných zbraních a o bojové taktice a strategii pěchoty. Rozebírána je podpora pěchoty v podobě dělostřelectva, obrněných vozidel či letounů. Samostatná kapitola pojednává o specifikách zvláštních bojových prostředí a terénů. Živé současnosti jsou věnovány závěrečné oddíly knihy, které pojednávají o boji jednotek speciálního určení v různých konfliktech v současném světě. Tyto kapitoly se vztahují k záchraně rukojmích, taktice odstřelovačů, k boji s partyzány a povstalci nebo s teroristy. Fotografie, nákresy a v rámečku příklady z konkrétních bojových akcí v různých zemích.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíMcNAB, Chris
NázevMetody boje SAS
AutorChris McNab, Martin J. Dougherty ; [z angl. orig. přel. Jaroslava Pauerová]
PřekladatelPauerová, Jaroslava
Autor textuDougherty, Martin J.
VydáníVyd. 1
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelDeus
Rok vydání2009
Rozsah187 s.
Durata
Vybavenífot., il.
Rozměry25 cm
Počet stran187
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-87087-82-4
Cena449
Obsahová char. "OCH"W1e2
Obsah OCHuPozemní vojska. Jezdectvo. Motorizované jednotky. Dělostřelectvo. Tankové jednotky. Ženijní vojsko. Jednotka rychlého nasazení. Elitní vojenské jednotky. Přepadové jednotky. Speciální vojenské jednotky.

Lístek

MARC
Náhledy
Metody boje SAS