Kniha

Mámo, táto, tvořte se mnou!

Vydání: Portál 2009 | Jazyk: čeština | Signatura: N 8161

Knížka plná inspirace pro nejrůznější tvůrčí aktivity a výtvarné práce, na kterých se, spolu s dětmi, mohou podílet i rodiče. Vybrané nápady lze využít také v mateřských školách a školních družinách.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Mámo, táto, tvořte se mnou!

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Originální projekty jsou určeny pro celou rodinu. Nabízejí náměty k vytvoření rodinné kroniky, sestavení rodokmenu, či výrobu drobných dárků a dekorací. Najdete zde také zajímavé nápady jak zrenovovat dětský pokoj nebo natočit vlastní animovaný film. Autorka popisuje množství netradičních technik práce s papírem, textilem, dřevem, drátem, kůží a dalšími materiály. Je určena jak pro děti předškolního věku, tak i pro -náctileté. Všechny náměty provází návod k výrobě, včetně názorného fotografického doprovodu.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíLUKÁČOVÁ, Markéta
NázevMámo, táto, tvořte se mnou!
Autor[Text a fot.] Markéta Lukáčová ; [fot. Marie Votavová]
VydáníVyd. 1
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelPortál
Rok vydání2009
Rozsah142 s.
Durata
Vybaveníil.
Rozměry23 cm
Počet stran142
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-7367-618-6
Cena269
Obsahová char. "OCH"N1a3
Obsah OCHuZákladní formy výchovy. Druhy výchovy: rozumová, mravní, náboženská, estetická, výtvarná, polytechnická, tělesná, společenská, občanská. Utváření a rozvoj osobnosti. Společenská výchova, společenské chování a takt. Pohlavní výchova. Otázky volby povolání. ODKAZ: Předškolní výchova viz N1b2

Lístek

MARC
Náhledy
Mámo, táto, tvořte se mnou!Mámo, táto, tvořte se mnou!