Kniha

Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"

Vydání: Zdeněk Susa 2013 | Jazyk: čeština | Signatura: O 10766

Nacistické plány na sterilizaci zdravotně postižených, výklady věnované otázkám souvisejícími s lidskými právy osob s postižením a nevyléčitelně nemocných.

Více informací...

Omlouváme se, tento titul je v Městské knihovně v Praze nedostupný.

Zkuste štěstí v dalších českých knihovnách a hledejte nedostupné tituly na www.knihovny.cz.

KONTAKTUJTE NÁS
Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"

Podrobnosti tohoto vydání

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíMILFAIT, René
NázevLidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"
AutorRené Milfait (editor a autor) ; autoři příspěvků Daniel Bartoň ... [et al.]
Autor textuBartoň, Daniel
Vydání2., rozšířené vyd
Měřítko
Místo vydáníStředokluky
Země vydáníČesko
NakladatelZdeněk Susa
Rok vydání2013
Rozsah423 s.
Durata
Vybavení
Rozměry21 cm
Počet stran423
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-86057-85-9
Cena260
Obsahová char. "OCH"O3c
Obsah OCHuZákladní práva. Lidská práva. Všeobecná deklarace lidských práv. Volební právo. Práva a povinnosti občanů. ODKAZ: Občanská práva. Volby viz G3d

Lístek

MARC
Náhledy
Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie"