Kniha

Koniáš

Vydání: Stanislav Juhaňák - Triton 2017 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 84060

Třináct dobrodružných fantasy povídek, jejichž společným hrdinou je ostřílený a samostatný intelektuálský zabiják Koniáš.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Koniáš

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Hlavní hrdina je dobrodruh, muž, který se neštítí ničeho. Je vysoký, hubený a jeho zjizvená tvář odstrašuje všechny kolem. Je tichý jako myš, ostražitý jako kočka, lstivější než liška a dokáže zacházet snad s jakoukoliv zbraní. Děsivá představa? To je Koniáš. Soubor povídek vypráví o jeho toulkách světem, na útěku před vlastním otcem a jeho muži. Koniáš umí chodit ve světě špinavostí, nezalekne se tvrdé práce, lže, krade, podvádí a neostýchá se ani zabít. Přesto je cítit, že má v sobě i jakousi slušnost a jsou hranice, které by nepřekročil i kdyby šlo o holý život. Dvanáct povídek souboru Muž na cestě je v tomto vydání rozšířeno o původně samostatně vydanou epizodu Konec vlka samotáře.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíŽamboch, Miroslav
NázevKoniáš
Podnázevmuž na stezce
AutorMiroslav Žamboch
Vydání2., rozšířené vydání
Měřítko
Místo vydáníKroměříž, Praha
Země vydáníČesko
NakladatelStanislav Juhaňák - Triton
Rok vydání2017
Rozsah609 stran
Durata
Vybavení
Rozměry20 cm
Počet stran609
Doprovodný materiál
Název ediceTrifid ;
Poznámka
ISBN978-80-7553-313-5
Cena399
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.
Název dílčí částiAž na dno --; Cherchez la femme --; Štěstí z pekla --; Lovci odměn --; Hra špinavců --; Fanoušek --; Na válečné stezce --; Smaragdová hora --; Pouštní škorpion --; Špatná investice --; Drsná hra --; Vysoký příliv --; Konec vlka samotáře

Lístek

MARC