Kniha

Kocour z Montmartru

Vydání: Motto 2013 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 72117 | Chci jiné vydání

Volné pokračování úspěšné povídkové knihy Čekání na kocoura, která obsahuje deset nových úsměvných i smutných příběhů o kočkách, jejichž osudy se proplétají s těmi lidskými.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Kocour z Montmartru

Další vydání

(1)

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Autorka tento "druhý díl kočičích povídek" začala psát na základě velkého čtenářského ohlasu na ten předchozí, dokonce i kvůli němu odložila právě rozepsanou detektivku. V této knize opět vypráví o vztahu koček a lidí, o obyčejných lidských starostech, trápeních a tužbách. Povídky spojuje láska ke kočkám alespoň jednoho hrdiny a jejich děj umístila jak do Čech, tak i do jiných evropských měst. Např.: úvodní povídku Kocour z Montmartru napsala pod vlivem pobytu v Paříži, Coco Chanel se odehrává v Saint Tropez, Berlín je zase dějištěm Checkpoint Charlie, povídku Černá kočka přes cestu autorka zasadila do svého oblíbeného holandského města Ameland a inspirovala se v ní skutečným příběhem.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíKLEVISOVÁ, Michaela
NázevKocour z Montmartru
AutorMichaela Klevisová
VydáníVyd. 1
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelMotto
Rok vydání2013
Rozsah171 s.
Durata
Vybaveníil.
Rozměry20 cm
Počet stran171
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-7246-884-3
Cena219
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.
Název dílčí částiKocour z Montmartru --; Jiná liga --; Kočičí štěstí --; Černá kočka přes cestu --; Coco Chanel --; Kometa nad Kočmiší --; Nejvyšší čas dostat rozum --; Jednou za život --; Helmut z kolonie --; Checkpoint Charlie

Lístek

MARC