Kniha

Hudba noci

Vydání: Jihočeské nakladatelství 1989 | Jazyk: čeština | Signatura: B 17348

První básnická sbírka mladého autora objevuje a mapuje především jeho pocitový svět a zaznamenává první doteky mladého člověka se životem.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Hudba noci

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Přesné postižení osobního prožitku je prostředkem k tomu, aby podal objektivní sdělení o údělu dnešního mladého člověka. Specifickým rysem této sbírky je autorova inspirace hudbou a zejména výtvarným uměním.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíZADRAŽIL, Pavel
NázevHudba noci
Podnázev[básně] : (1979-1986)
AutorPavel Zadražil ; [il. Jiří Müller]
IlustrátorMüller, Jiří
Vydání1. vyd
Měřítko
Místo vydáníČeské Budějovice
Země vydánícs
NakladatelJihočeské nakladatelství
Rok vydání1989
Rozsah51 s.
Durata
Vybavení
Rozměry20 cm
Počet stran51
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN80-7016-010-1
Cena5
Název dílčí částiZpráva o člověku --; Kresba života --; V ateliéru --; Oko... trocnovské zamyšlení --; Josefov --; Zbrojnice Na ostrově --; A stále jaro v člověku... --; Variace na Šumavu --; Déšť --; Od zeleně po červeň --; Dětská kresba --; Variace na spánek dítěte --; Touha --; Má milá... --; Socha --; V Novém roce --; Okamžiky --; Loučení --; Vzpomínka na jižní Moravu --; Malá noční hudba --; Odlet do ráje splněného přání --; Spí --; Prosba --; Rozchod --; Slasti zralosti --; Ohlédnutí --; Vánoční --; A přece ty... --; Leden --; Ona --; Zvěrokruh --; O sochaři --; O malíři --; O zlé noci --; O padajícím listí --; Chci pevně držet... --; K pětadvaceti

Lístek

MARC
Náhledy
Hudba nociHudba noci