Kniha

Hlavou mi proletělo páčidlo!

Vydání: TALPRESS 2004 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 49469

Soubor krátkých próz amerického jevištního a televizního komika provází čtenáře zvláštnostmi a nástrahami současného světa s osobitým humorem.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Hlavou mi proletělo páčidlo!

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Knížka obsahuje mikropovídky, eseje či fejetony, které jsou charakteristické smyslem pro absurditu, neúctou k tradičním a často zprofanovaným hodnotám, přesnou orientací ve světě snobů i rebelů a naprostým nedostatkem zbožného obdivu k všeobecně uznávaným modlám. Jeho humor připomíná sympatický sarkasmus moderních klasiků anglického humoru.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíHALL, Rich
NázevHlavou mi proletělo páčidlo!
AutorRich Hall ; [z angl. orig. vybr. a přel. Richard Podaný]
PřekladatelPodaný, Richard
Vydání1. vyd
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelTALPRESS
Rok vydání2004
Rozsah179 s.
Durata
Vybavení
Rozměry18 cm
Počet stran179
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN80-7197-253-3
Cena150
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.
Název dílčí částiCvrčci --; Portrét umělce se zástřihem podle hrnce --; Dopisy Phinease Gage (1848-1849) --; Se schůdky na bále --; Merman --; Můj život v blues --; Kam si pověsím hlavu --; Skvělé, ale zpackané --; Evoluce naruby --; Běž domů a cvič --; Jéžiš --; Nejsme jako Kennedyovi --; Skleněná brada --; Kolty proklatě nízko --; Jak jsme zachránili Briana Adamse --; Vodní ořechy --; Pelyněk a poezie --; Nový americký západ --; Berdoot a Brontëová: dvě podezřelá odhalení --; Koláčník --; Hlasy --; Brutální cesty --; Oddělovací koně --; 11. 9. --; Žvýkačkový protokol --; Muži --; Paralelní jevy --; Zrození špachtle --; Padej z postele --; Omluva všem veverkám --; Dopis na rozloučenou (anotovaný)

Lístek

MARC
Náhledy
Hlavou mi proletělo páčidlo!Hlavou mi proletělo páčidlo!