Kniha

Fyziologie a patologická fyziologie

Vydání: Grada Publishing 2015 | Jazyk: čeština | Signatura: P 13017

První domácí učebnice a monografie, která propojuje jedny ze základních předmětů studia medicíny, tzn. fyziologii a patologickou fyziologii.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Fyziologie a patologická fyziologie

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Kniha vychází z osnov výuky obou předmětů na lékařských fakultách, ale poukazuje i na jejich praktické využití v klinice. Je určena zejména pro studenty všech lékařských fakult v České i Slovenské republice. Popisuje obecné zakotvení oborů fyziologie a patologické fyziologie v systému lékařských věd a jejich historický vývoj. Zdůrazňuje praktickou důležitost znalostí obou těchto disciplín pro další klinickou průpravu lékařů, ale i pro obecné vzdělání již hotových lékařů, kteří se připravují na různé atestační a kvalifikační zkoušky. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíROKYTA, Richard
NázevFyziologie a patologická fyziologie
Podnázevpro klinickou praxi
AutorRichard Rokyta a kolektiv
Vydání1. vydání
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelGrada Publishing
Rok vydání2015
Rozsahxxxi, 680 stran
Durata
Vybaveníilustrace (převážně barevné)
Rozměry24 cm
Počet stran680
Doprovodný materiál
PoznámkaČeské a anglické resumé
ISBN978-80-247-4867-2
Cena999
Obsahová char. "OCH"P1b1
Obsah OCHuObecná fyziologie.

Lístek

MARC
Náhledy
Fyziologie a patologická fyziologieFyziologie a patologická fyziologieFyziologie a patologická fyziologieFyziologie a patologická fyziologieFyziologie a patologická fyziologieFyziologie a patologická fyziologieFyziologie a patologická fyziologieFyziologie a patologická fyziologieFyziologie a patologická fyziologieFyziologie a patologická fyziologieFyziologie a patologická fyziologieFyziologie a patologická fyziologie