Kniha

Elvis Presley

Vydání: Papyrus 1995 | Jazyk: čeština | Signatura: VT 479

Legendární americký zpěvák Elvis Presley ve vzpomínkách svého osobního kadeřníka a později i velmi blízkého přítele Larryho Gellera, který pro zpěváka pracoval v letech 1964 - 1977.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Elvis Presley

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Na této knize se spolupodílel osobní kadeřník a zároveň důvěrný přítel Elvise Presleyho v jedné osobě Larry Geller. S legendárním americkým zpěvákem se seznámil v roce 1964, kdy začal pro Presleyho pracovat. S původně čistě profesního vztahu se postupně vyvinulo pevné přátelství, které vydrželo až do Presleyho smrti v roce 1977. Geller se stal v podstatě součástí zpěvákovy rodiny, díky čemuž byl mnohému z Presleyho života velmi blízko a může o tom podat věrohodně svědectví. V knize popisuje ani ne tak zpěvákovu kariéru (která navíc v letech, kdy u Presleyho sloužil, zdaleka nebyla už tak oslnivá jako v 50. letech), jako spíš Presleyho soukromí a ukazuje slavného hudebníka jako člověka se spoustou obyčejných lidských vlastností, radostí i strastí. Geller vypráví i o hlubokém otřesu, který mu způsobilo náhlé (byť ne zcela neočekávané) Presleyho úmrtí. Kniha obsahuje černobílé fotografie.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíGELLER, Larry
NázevElvis Presley
Podnázevpravdivý příběh o jeho životě a smrti : [napsáno podle tajného deníku Larryho Gellera, Elvisova přítele a důvěrníka]
AutorLarry Geller, Joel Spector, Patricia Romanowski ; [z angl. orig. přel. Jarmila Škodová]
PřekladatelŠkodová, Jarmila
Autor textuSpector, Joel; Romanowski, Patricia
Vydání
Měřítko
Místo vydáníVimperk
Země vydáníČesko
NakladatelPapyrus
Rok vydání1995
Rozsah267 s., [16] s. fot.
Durata
Vybavení
Rozměry21 cm
Počet stran267
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN80-85776-44-8; 80-85797-16-X; 80-7176-103-6
Cena112
Obsahová char. "OCH"V4e4
Obsah OCHuRock.

Lístek

MARC
Náhledy
Elvis PresleyElvis PresleyElvis PresleyElvis PresleyElvis PresleyElvis Presley