Kniha

Čítanka Ivana Krause

Vydání: Nakladatelství Pavel Ševčík - Veduta 2016 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 81650

Výbor z humoristických textů českého herce, scénaristy, loutkáře, spisovatele a fejetonisty čerpá z téměř dvaceti autorových povídkových sbírek, novel i románů. Vydáno roku 2016 u příležitosti festivalu Město čte knihu v Šumperku.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Čítanka Ivana Krause

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Kniha je autorským výběrem z jeho bohaté literární tvorby - a to povídek, jejichž hlavním tématem jsou rodinné vztahy obohacené o prvky groteskní a absurdní komiky. Součástí knihy jsou také poprvé zveřejněny autorovy kresby doplněné vlastními aforismy. Nakladatelská anotace.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíKraus, Ivan
NázevČítanka Ivana Krause
Podnázevz nepovinné četby vybral autor
AutorIvan Kraus
VydáníVydání první
Měřítko
Místo vydáníŠtíty
Země vydáníČesko
NakladatelNakladatelství Pavel Ševčík - Veduta
Rok vydání2016
Rozsah207 stran
Durata
Vybaveníilustrace
Rozměry18 cm
Počet stran207
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-86438-62-7
Cena220
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.
Název dílčí částiJak se bratr zamkl --; Matka a úřady --; Jednou jsme seděli s otcem v kavárně --; Rodinný sjezd --; Neděle --; Básníci a zelináři --; Když nedokážu říct, co bych chtěl --; Co mám dělat? --; S milostnými scénami je potíž --; Myslím na Boha... --; Přišlo to tak překvapivě a neočekávaně --; Když se pan Kadlec poprvé objevil --; Jasnosti a výsosti --; U stolu s nápisem "rezervováno" --; Návod k použití --; Česká pohádka --; Pohádkové sumy --; Postel a moře --; Cestování v Porúří --; Poslední slova --; Vědecká studie --; Vývoj televize --; Lék-lék-lék, seretlék --; Odložení muži --; Francouzský oběd --; Formulář --; Inteligentní bytosti --; Má drahá --; Museum dvacátého století --; Zmnožené světy --; Z deníku fotbalisty --; Budování státu --; Nejchytřejší národ na světě --; Jak jsem se odnaučoval kouřit --; Midlife Krausis --; Muž v domácnosti

Lístek

MARC