Kniha

Chorobné znaky a příznaky

Vydání: Grada Publishing 2014 | Jazyk: čeština | Signatura: P 12796

Publikace navazuje na předchozí úspěšné knihy Chorobné znaky a příznaky 1 a 2. Původní texty jsou přepracované, kniha nyní obsahuje a popisuje celkem 218 vybraných znaků, příznaků a některých důležitých laboratorních ukazatelů.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Chorobné znaky a příznaky

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Hesla jsou abecedně řazena, každé heslo má následující strukturu: definice, klasifikace, patofyziologie, výskyt, klinika, diagnóza, diferenciální diagnóza, léčba a základní použitá léčba. Významnou částí knihy je i epilog, v němž autoři v přehledné formě shrnují mimořádně zajímavé informace o eponymech z celé publikace. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíLUKÁŠ, Karel
NázevChorobné znaky a příznaky
Podnázevdiferenciální diagnostika
AutorKarel Lukáš , Aleš Žák a kolektiv
Autor textuŽák, Aleš
Vydání1. vydání
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelGrada Publishing
Rok vydání2014
Rozsahxxii, 890 stran
Durata
Vybaveníilustrace
Rozměry26 cm
Počet stran890
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-247-5067-5
Cena1690
Obsahová char. "OCH"P3b
Obsah OCHuKlinická medicína. Diagnostika. Anesteziologie. Urgentní medicína. Resuscitace. Experimentální medicína. Vyšetřovací metody. Výzkumy. Lékařská chemie a biochemie. Enzymy. Nukleární medicína. Chemoterapie. Bolest. Onkologie. Osteoporóza. Imunologie. Revmatologie. Hematologie. Alergologie. Popáleniny.

Lístek

MARC
Náhledy
Chorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznakyChorobné znaky a příznaky