Kniha

Bez servítku

Vydání: Slovart 2009 | Jazyk: čeština | Signatura: E 16431

Autor, sám kuchař, popisuje svá dobrodružství z cest za specialitami kuchyně 28 zemí 5 světadílů. Autor se setkává s obyčejnými lidmi, jí s nimi a zajímá se o jejich život, s cestovateli se dělí o své zkušenosti. Bohatá fotografická dokumentace.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Bez servítku

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Slavný kuchař a spisovatel procestoval celý svět a přitom pátral po znamenitém jídle a zažíval dobrodružství. Výsledkem jeho několikaletého kulinářského putování je cestopisný televizní seriál nazvaný No Reservations i tento ilustrovaný deník s více než čtyřmi sty fotografií. Bourdain je za všech okolností zábavný společník. Chceme zrovna vědět, kde mají nejlepší pečené selátko? Jak najít v Džajpúru ten správný bar? Který stát ve Střední Asii je radno vyškrtnout z jídelníčku? Odpověď najdeme v knize. Bourdain nabízí neodolatelnou příležitost ke společnému listování atlasem a nadšeným cestovatelům vtipného a nepřikrášleného průvodce po mnoha zemích. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíBOURDAIN, Anthony
NázevBez servítku
Podnázevvidět, sníst a umřít
AutorAnthony Bourdain ; [překl. z angl. orig. Jiřina Stárková]
PřekladatelStárková, Jiřina
Vydání1. čes. vyd
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelSlovart
Rok vydání2009
Rozsah288 s.
Durata
Vybavenífot.
Rozměry23 cm
Počet stran288
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-7391-313-7
Cena399
Obsahová char. "OCH"E2
Obsah OCHuCESTOPISY. CESTOVNÍ REPORTÁŽE. VĚDECKÉ VÝPRAVY. OBJEVNÉ CESTY. ODKAZ: Zámořské objevy (hledisko historické) viz D1b, D1e, D1f1

Lístek

MARC
Náhledy
Bez servítku