Kniha

Asertivita v partnerství

Vydání: Grada Publishing 2005 | Jazyk: čeština | Signatura: L 12211

Příručka radí jak rozvíjet komunikační techniky, které jsou nezbytné pro fungování partnerských vztahů a umožňují předcházet zbytečným konfliktům.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Asertivita v partnerství

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Komunikace v páru by měla být jasná, vstřícná, otevřená a přehledná. To je opravdu náročné. Naopak komunikace zatížená omyly, špatnými zkušenostmi z dětství, negativními myšlenkovými konstrukcemi či uzavřeností partnerů dokáže vztah dokonale zničit. Kniha nabízí rady, doporučení, varování i praktická cvičení pro zkvalitnění partnerského soužití na základě zlepšení partnerské komunikace. Uvedené komunikační techniky se zakládají na asertivitě, založené na vzájemné spolupráci a porozumění, kdy sebeprosazování je vždy spojeno s respektováním partnera. Příručka je určena lidem potýkajícím se s problémy v partnerských vztazích.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíPRAŠKO, Ján
NázevAsertivita v partnerství
AutorJán Praško
VydáníVyd. 1
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelGrada Publishing
Rok vydání2005
Rozsah235 s.
Durata
Vybaveníobr., tab.
Rozměry21 cm
Počet stran235
Doprovodný materiál
Název edicePsychologie pro každého
Poznámka
ISBN80-247-1246-6
Cena199
Obsahová char. "OCH"L2b
Obsah OCHuHygiena duševního života. Časová tíseň. Stresy. Fobie. Agresivita. Úzkost. Bolest. Napětí. Mezilidské vztahy. Asertivita. Image. Řeč těla.

Lístek

MARC
Náhledy
Asertivita v partnerstvíAsertivita v partnerstvíAsertivita v partnerstvíAsertivita v partnerstvíAsertivita v partnerstvíAsertivita v partnerství