Kniha

Aktivity k rozvíjení vyjadřovacích dovedností u dětí

Vydání: Portál 2013 | Jazyk: čeština | Signatura: N 10977

Pohádka jako zdroj úkolů a her sloužících k rozvinutí jazykových a komunikačních dovedností dětí mladšího školního věku.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Aktivity k rozvíjení vyjadřovacích dovedností u dětí

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Text určený zejména učitelům na 1. stupni ZŠ, ale i pedagogům působícím na speciálních školách, vychovatelům, vedoucím literárních kroužků, rodičům i prarodičům se pokouší pomocí pohádkových příběhů hledat cestu k pochopení světa, sebe sama a smyslu života, vést k lepšímu pochopení životních hodnot, ovlivňovat jednání a chování. V knize jsou uplatňovány metody poslechu, čtení, práce s textem, např. dokončení příběhů, vypravování podle obrázků, dramatizace, popis objektů, charakteristika postav apod. V závěru je zmíněna i projektová metoda, do níž jsou zahrnuty činnosti výtvarné, hudební a pohybové. Všechny aktivity směřují k rozvíjení vyjadřovacích schopností dětí.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíSCHNEIDEROVÁ, Eva
NázevAktivity k rozvíjení vyjadřovacích dovedností u dětí
Podnázev[pohádka]
AutorEva Schneiderová, Marie Hanzová
Autor textuHanzová, Marie
VydáníVyd. 1
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelPortál
Rok vydání2013
Rozsah199 s.
Durata
Vybavení
Rozměry23 cm
Počet stran199
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-262-0375-9
Cena299
Obsahová char. "OCH"N1b2
Obsah OCHuDruhy a typy škol. Předškolní výchova. Základní školní vzdělání, střední školy, odborné školy, učiliště, vysoké školy. Mimoškolní výchova. Přijímací zkoušky na školy. Vzdělávání dospělých, andragogika.

Lístek

MARC
Náhledy
Aktivity k rozvíjení vyjadřovacích dovedností u dětíAktivity k rozvíjení vyjadřovacích dovedností u dětíAktivity k rozvíjení vyjadřovacích dovedností u dětíAktivity k rozvíjení vyjadřovacích dovedností u dětíAktivity k rozvíjení vyjadřovacích dovedností u dětí