CD

Pohádkoví kamarádi ilustrátora Zdeňka Smetany

Vydání: Supraphon 2016 | Jazyk: čeština | Signatura: 1-3 CD 23254

Soubor pohádek z dílny výtvarníka, animátora a scénáristy Zdeňka Smetany. Původní nahrávky s hlasy vypravěčů, které znají již generace dětských diváků.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Pohádkoví kamarádi ilustrátora Zdeňka Smetany

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Obsahuje: CD 1: Křemílek a Vochomůrka, Štaflík a Špagetka. CD 2: Rákosníček, Kubula a Kuba Kubikula. CD 3: Malá čarodějnice, Radovanovy radovánky.

Popis
Čtenářská kategorieCD
ZáhlavíPohádkoví kamarádi ilustrátora Zdeňka Smetany
NázevPohádkoví kamarádi ilustrátora Zdeňka Smetany
RežieNedorost, Karel; Bezděková, Jarmila; Fuchs, Jan; Engelová, Lída
PřekladatelBodláková, Jitka
Autor textuPreußler, Otfried; Munk, Jiří
Vydání
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelSupraphon
Rok vydání2016
Rozsah3 CD audio
Durata
Vybavení
Rozměry12 cm
Počet stran
Doprovodný materiál1 leták
Poznámka
Katalogové číslo zvuk.SU 6437-2 (Supraphon)
Cena372
Obsahová char. "OCH"V8b22
Obsah OCHuPohádky a četba pro děti.
Název dílčí částiKřemílek a Vochomůrka /; Štaflík a Špagetka /; Rákosníček /; Kubula a Kuba Kubikula /; Malá čarodějnice /; Radovanovy radovánky /; Křemílek a Vochomůrka,; Jak měli hodiny s jednou ručičkou,; Jak vařili šípkový čaj,; Jak Křemílek a Vochomůrka našli pod borůvkou housličky,; Jak pozdravili myšku,; Jak pekli kaštany,; Jak vezli vejce na sáňkách /; Rákosníček,; Jak vyzrál na ondatru,; Jak vedl velkou podvodní vojnu,; Jak nachytal raka loupežníka,; Jak Rákosníček vyhnal z rybníka lenost,; Jak Rákosníček chtěl pomoci pavoučku Aviatikovi,; Jak měl trápení s hýly /; Štaflík a Špagetka,; Jak to začalo,; Štaflík a Špagetka jdou do světa,; Štaflík a Špagetka staví dům,; Štaflík a Špagetka chůvy,; Jak to všechno dopadlo /; Malá čarodějnice,; Malá čarodějnice má zlost,; Je filipojakubská noc,; Malá čarodějnice kuje pomstu,; Létáte na koštěti?,; Lepší než sedm sukní,; Sněhuláčku, náš dobráčku,; Přičarování,; Před čarodějnickou radou,; Kdo se směje naposled /; Radovanovy radovánky,; Jak se hadici narodily děti a jak je Radovan zachránil,; Jak Radovan s Kateřinkou vymysleli psí ukolébavku,; Jak se Radovan naučil hvízdat /; Kubula a Kuba Kubikula,; S Barbuchou po světě /

Lístek

MARC