Kniha

Želvou proti zdi

Vydání: Mladá fronta 2017 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 83349

Sbírka Daniely Fischerové přináší šestatřicet mistrně pointovaných povídek. Vyprávějí o lidských vztazích, o náhodě, o lásce nešťastné i šťastné, o té první i o té poslední.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Želvou proti zdi

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Některé z povídek se blíží anekdotě, jiné přinášejí jisté tajemství, ale všechny jsou zakotveny "tady a teď", v dnešní realitě a lidské věrohodnosti. Jejich postavy nám budou blízké, protože jejich strasti a radosti sami známe. Autorka osobitým stylem a bohatým jazykem úročí celoživotní zkušenosti s lidmi i s literaturou. Nakladatelská anotace.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíFischerová, Daniela
NázevŽelvou proti zdi
AutorDaniela Fischerová
VydáníPrvní vydání
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelMladá fronta
Rok vydání2017
Rozsah157 stran
Durata
Vybavení
Rozměry21 cm
Počet stran157
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-204-4080-8
Cena229
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.
Název dílčí částiVánoční akce --; Největší tajemství Amorovo --; Kód vzkříšení a zdraví --; Špatné siluety dravců --; Dobře prodaná čeština aneb Aristotelská logika po česku --; Proval aneb O osudu slov --; Harfenistův malíček --; Pomsta --; Ukousnuté hlavičky --; Šťastná historka --; Zítřejší motýli --; Jasně červená --; Saturn na Slunci --; Xůfňžúž --; Tak dlouho, dlouho, dlouho --; Bez přemýšlení --; Hoch z antihmoty --; Otec zemřel --; Jedenáct! Jedenáct! --; Friedin dům --; Mrtvé světlo --; Bratr v Africe --; Smrt velikonočního zajíčka --; Chytřejší než Einstein --; Jak si Viktorka dala pašáka --; Prsten v šampaňském --; Zlatý kožíšek --; Tam a zpět a tam a zpět --; Brutální vrah --; Něco za něco --; Dítě v ohrožení aneb Dluh --; Kalor rubor tumor dolor --; Želvou proti zdi --; Hugovi, s láskou --; Zředěné zlo --; Ví to rýže ze tvé spíže

Lístek

MARC