Kniha

Skoro úplný seznam těch nejhorších nočních můr

Vydání: Euromedia 2018 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 86567

Dospívající Ester vyrůstá v podivínské rodině, jejíž členové permanentně trpí úzkostnými poruchami, které jim brání v normálním životě. Ester však proti svému strachu hodlá bojovat. Originální čtivý román je sondou do problematiky nemocné duše.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Skoro úplný seznam těch nejhorších nočních můr

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Prapodivná rodinná anamnéza prokletí, že čeho se nejvíce bojíte, to vám bude stravovat život tak dlouho, dokud vás to nezabije, přímo předurčuje sedmnáctiletou Ester k životu zlomeného uzlíčku nervů. Její otec už šest let nevyšel ze sklepa, matka se panicky obává smůly, bratr nedokáže žít bez světla atd. Ester doposud svůj fatální strach nenašla, vede si však pečlivý seznam všeho, co děsivého by se mohlo stát. Naštěstí jí osud přivede do cesty svérázného mladíka Jonathana, který dívce pomůže se strachem bojovat. Rozhodnou se vyzvat samotnou Smrt, aby zlomili prokletí nad nešťastnou rodinou Solarových. Čtivý nevšední román je sondou do problematických rodinných a mezilidských vztahů i komplikovaných lidských duší a životů.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíSutherland, Krystal
NázevSkoro úplný seznam těch nejhorších nočních můr
AutorKrystal Sutherlandová ; z anglického originálu A semi-definitive list of worst nightmares ... přeložil Ondřej Kronich
PřekladatelKronich, Ondřej
VydáníVydání první
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelEuromedia
Rok vydání2018
Rozsah327 stran
Durata
Vybavení
Rozměry21 cm
Počet stran327
Doprovodný materiál
Název ediceYoli
Poznámka
ISBN978-80-7549-649-2
Cena249
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.

Lístek

MARC