Kniha

Rendez-vous s vrahem

Vydání: MOBA 2017 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 83746

Další sbírka detektivních povídek bývalého píseckého kriminalisty, založených na skutečných případech a tentokrát soustředěných na dobu po sametové revoluci.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Rendez-vous s vrahem

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Nová galerka už dávno nemá ten glanc, na němž si zakládalo podsvětí 30. let. Už nehraje na "ukecanou", ale žádá vyložit důkazy pěkně na stůl. Právě tak to bylo v případu vraždy mladé ženy u otavské loděnice, který se píseckým kriminalistům podařilo vyšetřit během několika dnů. Potvrdilo se tehdy rčení, že co neví lid, to neví nikdo, neboť při pátrání byla velmi nápomocná veřejnost. Jako už tradičně v tvorbě emeritního komisaře Ladislava Berana, ani v této knize nechybí napětí, humor a taky špetka příznačné člověčiny. Nakladatelská anotace.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíBeran, Ladislav
NázevRendez-vous s vrahem
AutorLadislav Beran
VydáníVydání první
Měřítko
Místo vydáníBrno
Země vydáníČesko
NakladatelMOBA
Rok vydání2017
Rozsah269 stran
Durata
Vybavení
Rozměry19 cm
Počet stran269
Doprovodný materiál
Název edicePůvodní česká detektivka ;; Krimi
Poznámka
ISBN978-80-243-7469-7
Cena249
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.
Název dílčí částiTajemství dobrého poldy --; Rendez-vous s vrahem --; Sex na jednu noc --; Neber mi můj sen, poldo! --; Půlnoční zločin v hotelu Sport --; Zrádná indicie --; A neříkej mi debile, ty vole! --; Dáma v šachu --; Zlodějská romance --; Džentlmenská dohoda --; Prst na spoušti revolveru --; Důkazní nouze --; Koupený čas --; Nepovedená noc --; Diskrétní vzdálenost --; Vybydlené alibi --; Hra na jistotu

Lístek

MARC