Kniha

Povídky na tělo

Vydání: Prostor 2017 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 85253

Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma - partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Povídky na tělo

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

S pochopením a humorným nadhledem líčí mnohdy bizarní situace a trapasy, v nichž se ocitáme v důsledku konfrontace našich snů, cílů a záměrů s realitou. Střetává se tu nejen ženský svět s mužským, ale i naše představy o sobě a o druhých se skutečným a často nahodilým chodem světa. Aktéři povídek jsou nejrůznějšího věku i společenského a profesního postavení. Čtenář se tak setkává např. s třináctiletou dívkou, v níž probouzející se sexualita vyvolává odpor i romantické snění; se všestranně úspěšným a neodolatelným mužem, kterého dostihne drobné selhání v mládí; s obyčejnými mileneckými a manželskými páry středního věku unavenými stereotypem; s mladou překladatelkou přivydělávající si nejstarším řemeslem světa; s padesátníkem, permanentně vystrašeným ze své ženy... Autorčiny momentky z milostného a sexuálního života jsou chápavou a vtipnou četbou pro obě pohlaví. Nakladatelská anotace.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíFormanová, Martina
NázevPovídky na tělo
AutorMartina Formanová
VydáníVydání první
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníxr-
NakladatelProstor
Rok vydání2017
Rozsah182 stran
Durata
Vybavení
Rozměry21 cm
Počet stran182
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-7260-365-7
Cena237
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.
Název dílčí částiRivalky --; Pan Úspěšný --; O lásce --; Sestry --; Zlatokopka --; Nedopitý pivo --; Zrcadlení --; Žhavý výlet --; Zamilovaná maminka --; Deník --; Konečná --; Kámošky --; Srdcařka --; Ztroskotanci --; Míjení --; Život je nádherný

Lístek

MARC