Kniha

Noční hudba

Vydání: BB/art 2017 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 85098

Své krátké texty, které dosud vyšly jen časopisecky nebo jako e-knihy, shrnul John Connolly do této sbírky. Vypráví v nich o bytostech, jež se ukrývají v zimních lesích, o člověku, který vstal z mrtvých, i o zlu přicházejícím z jiných světů.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Noční hudba

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Noční hudba potěší také milovníky autorovy Knihy ztracených věcí - do stejného světa je zasazená povídka Stínový král -, ale i obdivovatele Sherlocka Holmese, jenž v jedné z povídek spolu s doktorem Watsonem navštíví Caxtonovu knihovnu a knižní depozitář. Především je však Noční hudba určena všem, kdo si svůj život nedokážou představit bez knížek. Obsahuje totiž dvě novely, po jejichž přečtení člověk uvěří v magickou moc knih. Jak Connolly píše, jsou to právě ony, kdo mění svět - tím, jaké poselství nesou a jaké touhy a přání v nás vyvolávají. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíConnolly, John
NázevNoční hudba
Podnázevpovídky
AutorJohn Connolly ; přeložila Jaroslava Kočová
PřekladatelNovotná Kočová, Jaroslava
VydáníPrvní vydání v českém jazyce
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelBB/art
Rok vydání2017
Rozsah364 stran
Durata
Vybavení
Rozměry22 cm
Počet stran364
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-7507-707-3
Cena299
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.
Název dílčí částiTady bydlím já; Caxtonova soukromá knihovna & knižní depozitář --; Krev Beránka --; Sen o zimě --; Lamie --; Stínový král: ze světa Knihy ztracených věcí --; Děti doktorky Lyallové --; Rozlomený atlas - pět fragmentů --; Kostobřit --; O Pitvě neznámého muže (1637) od Franse Miera --; Duch --; Lazar --; Holmes na scéně: příběh z Caxtonovy soukromé knihovny & knižního depozitáře

Lístek

MARC