Kniha

Máme doma gorilu

Vydání: Albatros 2014 | Jazyk: čeština | Signatura: B 22538

Výbor z tvorby Jana Vodňanského určený mladším dětem. Součástí knihy je CD s písničkami z alba Dejte mi pastelku, nakreslím pejska.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Máme doma gorilu

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Veselé básničky a říkanky o protikladech, zvířatech či sportu, tři bláznivé pohádky a oblíbené písničky s texty Jana Vodňanského na přiloženém CD.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíVODŇANSKÝ, Jan
NázevMáme doma gorilu
AutorJan Vodňanský ; ilustrace Alois Mikulka
IlustrátorMikulka, Alois
Vydání1. vyd
Měřítko
Místo vydáníPraha
Země vydáníČesko
NakladatelAlbatros
Rok vydání2014
Rozsah63 s.
Durata
Vybaveníil.
Rozměry33 cm
Počet stran63
Doprovodný materiál1 CD
Poznámka
ISBN978-80-00-03298-6
Cena299
Obsahová char. "OCH"A3
Obsah OCHuKnížky pro děti do deseti let v češtině.
Název dílčí částiPojď se divat, pojď si hrat, na to, co je protiklad --; Co se děje? Venku leje! --; Vstávání --; Vseselý sněhulák --; Náledí --; Divokej hokej --; Odrážej se mičudo! --; Velkou k bráně - malou domů --; Pozvánka do cirkusu --; Nekrmte nám šimpanze --; Poplach v ZOO --; Velbloud --; Cirkus bleší --; Lodě, lidi --; Vévoda na bále --; Mobilem omylem --; Silueta --; Vorvani, ach vorvani --; Kakao se rozlilo --; Bublifuk --; Tučňáci --; Gorila --; Máme doma gorilu --; Koko koko kokodák --; Lidé chodí po nohou; Dejte mi pastelku, nakreslím pejska --; Slůně stůně --; Mikroši a makroši --; Vinetů --; Postavili bumbrlíčka --; Pohádka naruby --; Čtyřčata --; Kakao se rozlilo --; Utíkají kočkodani --; Koleda do lega --; Jednou rychle - jindy zase pomalu --; Létající koberec --; Čtyři koně houpací --; Písnička o šišlání --; Byl jeden malý Bambuko --; Divokej hokej --; Kouzelník má hůlku --; Guinessova kniha rekordů --; Domky --; Nedaleko Cušimi --; Holčičko medvědí --; Lidé chodí po nohou - slunce zase oblohou; O perníkové chaloupce --; O knihomůlcích a psacím stroji --; Princezna a permoníci

Lístek

MARC