Kniha

Krvavé ostří

Vydání: CooBoo 2017 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 82936 | Chci jiné vydání

Fantasy povídky předcházející ději Skleněného trůnu, které odhalí, co Celaena prožila a obětovala před tím, než byla zrazena a uvězněna v Endovieru.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Krvavé ostří

Další vydání

(1)

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Celaena Sardothien, přezdívaná Adarlanský zabiják, je nejobávanější osobou v celém království. Když ji její intrikující mistr, Arobynn Hamel, pošle na různé mise, které ji zavedou na vzdálené ostrovy i na nepřátelskou poušť, začne jednat nezávisle na jeho rozkazech - ale tím zároveň zpochybňuje i svoji vlastní věrnost. I když pracuje společně s ostatními zabijáky sídlícími v Tvrzi vrahů, důvěřuje jen sama sobě a po událostech v Přístavu zvonů i svému kolegovi a příteli Samovi. Během svých dalších výprav však zjišťuje, že k Samovi cítí něco mnohem více než jen obyčejné přátelství. Ovšem tím, že jedná, jak jí napovídá srdce a vzpírá se příkazům svého mistra, se ocitá ona sama i Sam ve smrtelném nebezpečí. Arobynn je nelítostný, zradu neodpouští a hlavně - o své věci se nedělí.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíMaas, Sarah J.
NázevKrvavé ostří
AutorSarah J. Maasová ; přeložila Ivana Svobodová
PřekladatelSvobodová, Ivana
Vydání1. vydání
Měřítko
Místo vydáníV Praze
Země vydáníČesko
NakladatelCooBoo
Rok vydání2017
Rozsah404 stran
Durata
Vybavení1 mapka
Rozměry20 cm
Počet stran404
Doprovodný materiál
Poznámka
ISBN978-80-7544-272-7
Cena299
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.
Název dílčí částiVražedkyně a pán pirátů --; Vražedkyně a léčitelka --; Vražedkyně a poušť --; Vražedkyně a podsvětí --; Vražedkyně a říše

Lístek

MARC