Kniha

I staré dámy umí vraždit

Vydání: MOBA 2015 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 76580

Devatenáct kriminálních povídek od oblíbeného autora detektiva profesionála, který využívá svých znalostí každodenní kriminální práce. Osmý díl z napínavé volné řady Mach a Studnička.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
I staré dámy umí vraždit

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

V edici Původní česká detektivka vydává emeritní komisař písecké kriminální služby další poutavé příběhy písecké galerky. Staví na pravdivém jádru skutečného kriminálního případu a toto, společně s autorovými profesními zkušenostmi kriminalisty, činí z jeho detektivek uvěřitelné čtení, ve kterém vedle napětí nechybí ani humor. Příběhy loupeží vzácných sakrálních předmětů, vloupání a jiných trestných činů budou opět vyšetřovat staří dobří známí kriminalisté Studnička a Mach za asistence kolegyně Čtverákové, pod dohledem jejich nadřízeného Karase.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíBERAN, Ladislav
NázevI staré dámy umí vraždit
AutorLadislav Beran
VydáníVydání první
Měřítko
Místo vydáníBrno
Země vydáníČesko
NakladatelMOBA
Rok vydání2015
Rozsah292 stran
Durata
Vybavení
Rozměry19 cm
Počet stran292
Doprovodný materiál
Název edicePůvodní česká detektivka ;; Krimi
Poznámka
ISBN978-80-243-6454-4
Cena249
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.
Název dílčí částiDrsný případ --; I staré dámy umí vraždit --; Kriminální večer --; Koncert nebožtíků --; Nezvaný noční host --; Noční přepadení --; Nůž na krku --; Past na blondýnu --; Permanentní mejdan --; Podivný případ --; Pochybná volba --; Promyšlené alibi --; Příliš žhavý případ --; Půlnoční výslech --; Smutný případ jedné holky, která by se rozdala... --; Špinavá dohoda --; Varování holky z ulice --; Zloděj prima nápadů --; Ztracený důkaz

Lístek

MARC