Kniha

Hříšní lidé města Písku

Vydání: MOBA 2017 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 83056

Další povídková kniha z pera bývalého jihočeského kriminalisty nás zavádí mezi píseckou galerku na sklonku 30. let 20. století.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Hříšní lidé města Písku

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Štábní kapitán Votruba se svými spolupracovníky opět řeší menší či větší prohřešky píseckých kapsářů, kasařů a lehkých holek. A to vše s notnou měrou nadhledu a pochopení pro lidské slabosti. Nachybí ani pořádná dávka jadrného kriminálního slangu, který povídkám dodává na autentičnosti. Kniha jistě potěší všechny přiznivce tolik populárních prvorepublikových detektivních příběhů.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíBeran, Ladislav
NázevHříšní lidé města Písku
AutorLadislav Beran
VydáníVydání první
Měřítko
Místo vydáníBrno
Země vydáníČesko
NakladatelMOBA
Rok vydání2017
Rozsah285 stran
Durata
Vybavení
Rozměry19 cm
Počet stran285
Doprovodný materiál
Název edicePůvodní česká detektivka ;; Krimi
Poznámka
ISBN978-80-243-7447-5
Cena259
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.
Název dílčí částiFígl, který zrovna moc nevyšel --; Jak štábní kapitán Votruba ztratil iluze a objevil ticho --; Kámoši si nepodávají ruce --; Kasařská derniéra --; Malá splátka na velký dluh --; Nečekaná peripetie ve vyšetřování ztráty zlatého pečetního prstenu --; Nůž v zádech --; Odvážná dedukce doktora Cafourka --; Osudová chyba mordparty z Převorky --; Outsider --; Případ pro kata --; Půlnoční hra o fanty --; Sázka na Pechfógla --; Sázka o velké havana --; Sedm rozhněvaných mužů --; Slzy anonyma utopené v kalamáři --; Špatně utajená špionážní aféra --; Vánoční případ z nevěstince --; Vražda z povinnosti --; Zamilovaný vrah --; Zloděj, inflagranti a stará dáma

Lístek

MARC