Kniha

Dům v nebi

Vydání: Jota 2015 | Jazyk: čeština | Signatura: AA 76433

Napínavý, silný i dojemný příběh na základě skutečných životních zážitků humanitární pracovnice a novinářky Amandy, pohybující se v nejrůznějších koutech světa nevyjímajíc jeho nejohroženější a nejnebezpečnější oblasti.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Dům v nebi

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Amanda už od dětství toužila zažívat dobrodružství a cestovat po světě. Pro svou touhu dělala už od školy vše, co mohla, a tak se jí sen skutečně splnil. Navštívila nejkrásnější, nejodlehlejší, ale i velmi nebezpečné světové kouty. Začala pracovat jako nezávislá novinářka a její zájmy ji i s přítelem Nigelem přivedly do jedné z nejnebezpečnějších zemí světa - do Somálska. Zde však byli uneseni extremisty, kteří za ně požadovali výkupné a byli zde drženi více než rok. Tento únos v životě Amandy hodně změnil a mladá žena se rozhodla začít se usilovně věnovat humanitární činnosti, které se plně věnuje i v současnosti. Na základě Amandina silného příběhu o lidské houževnatosti, odvaze a optimismu v extrémních podmínkách se připravuje jeho filmové zpracování.

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíLINDHOUT, Amanda
NázevDům v nebi
Podnázevvzpomínka na únos, který změnil vše
AutorAmanda Lindhoutová & Sara Corbettová* Amanda Lindhout ; z anglického originálu A house in the sky přeložila Eva Brožová
PřekladatelBrožová, Eva
Autor textuCorbett, Sara
VydáníVydání první
Měřítko
Místo vydáníV Brně
Země vydáníČesko
NakladatelJota
Rok vydání2015
Rozsah418 stran
Durata
Vybavení
Rozměry22 cm
Počet stran418
Doprovodný materiál
Název ediceBeletrie : opravdové příběhy
Poznámka
ISBN978-80-7462-701-9
Cena388
Obsahová char. "OCH"A1
Obsah OCHuBeletrie pro dospělé čtenáře a mládež v češtině.

Lístek

MARC