Kniha

Memorial oder Motiven

Vydání: s.n. 1620 | Jazyk: němčina | Signatura: HB 1626

Politická a státoprávní rozvaha o vztahu mezi jednotlivými dědičnými zeměmi Ferdinanda II. a zeměmi římskoněmecké říše vychází z evropské situace v období války třicetileté.

Více informací...


Získat Přidat na seznam
Memorial oder Motiven

Podrobnosti tohoto vydání

Obsah

Tištěno gotikou. Na titulním listu viněta. Signatury, stránkové kustody, arabská paginace. Vlys z tiskařských ozdůbek, iniciála na ornamentálním pozadí, koncová vinětka. Vazba papírová, pevné desky. Restaurováno v NK ČR v roce 2005. Souborný katalog ČR

Popis
Čtenářská kategoriekniha
ZáhlavíFERDINAND II.
NázevMemorial oder Motiven
PodnázevWarumb Ihr Käys. Mayest. mit den Böhemen vnnd den benachbarten Königreichen vnnd Landen Frieden machen, vnd den Krieg nicht continuiren solle ?
Autor[Ferdinand II.]
Vydání
Měřítko
Místo vydání[S.l.]
Země vydáníNěmecko
Nakladatels.n.
Rok vydání1620
Rozsah24 s.
Durata
Vybavení
Rozměry21 cm
Počet stran24
Doprovodný materiál
Poznámka
Obsahová char. "OCH"D1f1
Obsah OCHuNovověk (přelom 15. a 16. - 18.stol.) Kulturní, sociální, ekonomické a společenské změny středověké společnosti. Nizozemská revoluce. Evropská reformace (16. stol.). Katolická protireformace. Náboženské války. Válka třicetiletá. Anglická revoluce. Průmyslová revoluce. Boj britských kolonií v Americe za nezávislost. Vznik Spojených států. Absolutismus a osvícenství. Velká francouzská revoluce. Kultura a vzdělanost.

Lístek

MARC
Náhledy
Memorial oder MotivenMemorial oder Motiven